Újrafelhasználható Dolce Gusto kávékapszula 3 db

A Újrafelhasználható Dolce Gusto kávékapszula 3 db terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 1890 Ft - ért találja. 1890 Ft 1990 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Az újrafelhasználható kapszuláknak köszönhetően bármilyen típusú kávét, teát, csokoládét vagy kakaót élvezhetünk. Ez sokkal olcsóbb megoldás, mint az eldobható utántöltők vásárlása. A kapszulákat nagyon könnyű megtölteni a megfelelő termékkel. Egyszerűen nyissa fel a fedelet, és töltse bele például a kávét. A tömítésnek köszönhetően a fedél szorosan zár, és nem engedi át a folyadékot. A kapszula belsejében egy rozsdamentes acél szűrő található, amely megakadályozza, hogy a kávé vagy a tea őrleménye a csészébe kerüljön.

A megfelelő mennyiségű termék pontos kiméréséhez egy mérőpoharat mellékelünk. Miután a kávét beleöntötte, óvatosan keverje össze, és zárja le a fedelet. Ezután helyezze be a kávéfőzőbe.

A kapszula tökéletesen illeszkedik bármely Dolce Gusto modellbe. A kávé elkészítése után a kapszulát folyó víz alatt kell kimosni, és a maradékot a készletben található kefével kell megtisztítani.

MŰSZAKI ADATOK:

✅ Anyaga: műanyag, rozsdamentes acél

✅ Újrafelhasználható termék

✅ Dolce Gusto kávégépekhez illeszkedik

✅ Kapszulánkénti kapacitás: 9 gramm

✅ Könnyen tisztítható

✅ Méret a töltéshez

✅ Tisztítókefe

MÉRETEK:

✅ Magassá 32mm

✅ Átmérő a tetején: 53mm

✅ Átmérő alul: 39mm

✅ Átmérő a fedélnél: 45mm

A KÉSZLET A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZZA:

☑️ 3 db újrafelhasználható kávéfőző kapszula

☑️ Mérték

☑️ Kefe

Ean: 5907451326190 Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák