Trizand Fitnesz forgó tárcsa

Kedvezmény Újdonság
A Trizand Fitnesz forgó tárcsa terméket a Trizand gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 1790 Ft - ért találja. 1790 Ft 2490 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

MULTIFUNKCIONÁLIS - általános fejlesztési feladatokra szánt termék. Segíthet elérni álmai alakját, miközben biztosíthatja a kényelmes használatot.
STIMULÁLÓ - a domborulatok különleges elrendezése stimulálja a láb érzékszervi receptorait, és a masszázs érzetét keltheti. A beépített mágnesek serkenthetik a vérkeringést.
SEGÍTŐ - ideális eszköz lehet a fogyáshoz, különösen a csípő és a hasi ferde izmok körül, lehetővé teheti a karcsú derék, homokóra sziluett kialakítását. A gyakorláshoz csak annyit kell tennie, hogy a testét oldalról oldalra mozgatja.
FOROG - 360 fokban forog. Kis helyet foglal, és tökéletes az otthoni edzéshez.

MŰSZAKI ADATOK

fekete szín
átmérő: 24,5cm
max. terhelés: 80kg
méretek (átmérő/magasság): 24,5 x 2,5cm
súly: 400g
súly csomagolással együtt: 500g


A fitnesz forgó tárcsa egy általános fejlesztő edzésre szánt eszköz. Csak helyezze a padlóra, álljon rá a lábával és csavarja a csípőjét. Mindössze napi 10-15 perc és máris érezni fogja, hogy az egész csípője, combja és dereka dolgozik. Gyorsan észreveheti, hogy a felesleges kalóriák eltűnhetnek, a test izmai erősebbek lehetnek, és az általános kondíciója növekedhet.

Ean: 5904576552923 Márka: Trizand Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák