Ruhhy toalett papír tartó állvány

A Ruhhy toalett papír tartó állvány terméket a Ruhhy gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 12590 Ft - ért találja. 12590 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

  • ELEGÁNS KIALAKÍTÁS  – egy wc kefével ellátott wc-papírtartó egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást . Porszórt acélból készült , modern, matt fekete felülettel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a különböző belső stílusokhoz, a moderntől a klasszikusig. Ennek köszönhetően az állvány nem csak jól néz ki, de ellenáll a korróziónak és a karcolásoknak is , ami garantálhatja a tartósságát. Az állvány acélváza masszívságot és egyben modern, minimalista megjelenést kölcsönöz neki. Az állvány felső része a kényelmes használat érdekében lett kialakítva - van egy WC-papír tekercs akasztó kiegészítő védelemmel, amely megakadályozza a papír lecsúszását. Ezzel a megoldással a papírcsere gyors és problémamentes , maga a tekercs pedig mindig a helyén marad.           
  • EGYEDI - az állvány központi eleme  egy fekete üvegfal , amely nemcsak eleganciát ad , hanem dekoratív funkciót is betölt . Az üveg tükörfényezése modern karaktert adhat a terméknek, a tükörfal matt hátlapja pedig harmonizál az állvány többi matt elemével . Az állvány alapja is fekete tükörüvegből készült , ami nem csak a modern dizájnt emeli ki , hanem a teljes szerkezet stabilitását és tartósságát is biztosíthatja.       
  • PRAKTIKUS – az állványt a maximális funkcionalitás szem előtt tartásával tervezték  . Az állvány eleje kerek, fekete, matt, kiváló minőségű PVC-ből készült tárolóval van felszerelve , amely a WC tisztítókefe tárolására szolgál . A kefe rozsdamentes acél nyele, porszórt bevonattal rendelkezik , amely biztosítja a tartósságát és a korrózióállóságát . A PVC-ből készült kefefej könnyen tisztítható és biztosítja a WC hatékony tisztítását, ami rendkívül fontos a fürdőszoba higiéniájának megőrzéséhez. Ezenkívül az állvány hátulján található egy praktikus, kerek talpú állvány három további tekercs WC-papír számára , amely ideális megoldás azoknak, akik értékelik a rendet és a kényelmet.            
  • STABILITÁS – a WC-papírtartót  a stabilitásra és a használat biztonságára tervezték . Az állvány alapja fekete tükörüvegből készült, amely nem csak eleganciát ad, hanem szilárd tartást is biztosít . Ezenkívül az állvány alján négy csúszásgátló betét található, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól és megakadályozzák az állvány elmozdulását , ami különösen fontos nedves fürdőszobai körülmények között.     

TULAJDONSÁGOK:

  • szín: matt fekete
  • anyaga: rozsdamentes acél, üveg, PVC
  • csúszásgátló lábak: igen
  • méretei: 70 x 20 x 18,5 cm
  • súlya: 2,1 kg
  • súlya csomagban: 2,6 kg
Ean: 5900779952683 Márka: Ruhhy Eladó: Hasznos-holmik
9904
Termékek
649
Kategóriák
42
Márkák