Naprendszer kirakós, fa

A Naprendszer kirakós, fa terméket a Kruzzel gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 4990 Ft - ért találja. 4990 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

  • FEJLESZTŐ HATÁSA LEHET - egy interaktív oktató játék , amely fejlesztheti a gyermek ismereteit a bolygókról és a világűrről . A tábla mozgatható, színes elemeket tartalmaz, amelyek a Naprendszer összes bolygóját reprezentálják . A gyermek feladata a bolygók mozgatása, és a tábla alsó részén látható megfelelő nevek és számok párosítása . Minden bolygó pontosan meg van számozva, ami emellett segíthet megtanulni a bolygók sorrendjét a Naprendszerben . Ideális játék, amely ötvözi a tanulást a szórakozással, miközben fejlesztheti a motoros készségeket.       
  • INTERAKTÍV – a kirakós játék nemcsak bolygókat tartalmaz, hanem más térelemeket is, amelyek kiegészítik a szórakozást.  A készlet tartalmazza  az űrhajót és a kivehető Napot. A tábla legtetején van egy daru, amelyen űrrakétát és űrhajóst mozgathatunk . Ezeknek az interaktív elemeknek köszönhetően a gyermek különböző űrutazási forgatókönyveket szimulálhat , ami ösztönözheti a kreatív játékot és fejlesztheti a képzeletet .      
  • BIZTONSÁGOS TERVEZÉS – az egész puzzle kiváló minőségű fenyőfából készült , amely biztosítja a tartósságot és az esztétikus megjelenést . A tábla felületét bevonatos papír borítja , amely sima textúrát és kopásállóságot biztosíthat . A puzzle minden éle gondosan le van kerekítve , ami biztonságosabbá teszi a játékot azáltal, hogy kiküszöböli a sérülés kockázatát. Fából készült, mozgatható elemek rendkívüli gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készültek , így az egész játék professzionális és esztétikus megjelenésű.        
  • STÍLUSOS - bolygókkal és egyéb elemekkel, csillagos eget ábrázol , ami kozmikus atmoszférát kölcsönöz az egésznek. A fehér csillagképek , a hulló színes meteorok és csillagok , a sötétkék háttér és a mozgó elemek , mint például a rakéta Akár űrhajós , hogy a gyermek igazi űrkutatónak érezhesse magát . A játék nemcsak a Naprendszerről tanít , hanem fejlesztheti a gyermek érdeklődését a csillagászat és az űrkutatás iránt , és bevezetheti őket az univerzumról szóló tudomány lenyűgöző világába.          

TULAJDONSÁGOK:

  • anyaga: papírral borított fenyőfa
  • méretei: 39,7 x 22 x 1 cm
  • súlya: 0,48 kg
  • súlya csomagban: 0,6 kg
Ean: 5900779954007 Márka: Kruzzel Eladó: Hasznos-holmik
9904
Termékek
649
Kategóriák
42
Márkák