Kruzzel kockás hátizsák tornazsákkal 30L

A Kruzzel kockás hátizsák tornazsákkal 30L terméket a Kruzzel gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 8990 Ft - ért találja. 8990 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

  • KIVÁLÓ MINŐSÉG - a készletben található hátizsák Tartós OXFORD 600D anyagból  készült , melyet a mechanikai sérülésekkel és időjárási viszonyokkal szembeni nagy ellenállás jellemez . A hátizsák belsejében ugyanabból az anyagból készült kész bélés , amely a könyvek és notebookok kiegészítő védelmét szolgálja a nedvesség ellen . Ezenkívül a külső réteg és a bélés között, a hátizsák hátoldalának teljes felületén EPE hab töltet található , amely nemcsak a használat kényelmét növelheti , hanem a tartalmat is megvédheti az ütésektől és ütésektől . A hátizsák két elasztikus hálóból készült oldalzsebbel van felszerelve , amelyek ideálisak egy kulacs vagy egyéb apró tárgyak szállítására. A hátizsák nagy űrtartalmú pontosan 30 l-ig .               
  • ERGONOMIKUS - a hátizsák viselésének kényelmét az ergonomikus heveder  biztosítja , amelyet a használó egészségét és kényelmét szem előtt tartva terveztek . A hevederek állíthatóak, így az egyéni igényekhez igazíthatók , vastag EPE habtöltésük pedig egyenletes súlyelosztást biztosíthat a vállakon , minimalizálva a hátra nehezedő nyomást . A hátizsák hátulja és a heveder alja lélegző nylon hálóból készült , amely növeli a légáramlást és megakadályozhatja a túlzott izzadást a hátizsák viselése közben. Ezenkívül a hátizsák tetején kényelmes fogantyú található , amely megkönnyítheti a hordozhatóságot, egy másik pedig a hátizsák horogra akasztásához.              
  • PRAKTIKUS - a hátizsák tágas fő rekesszel rendelkezik, két csúszkával cipzárral rögzítve , amely lehetővé teszi a kényelmes nyitást és zárást. Belül egy merevített nagy zseb található , amely ideális laptop, notebook vagy táblagép hordozására, megfelelő védelmet biztosítva a sérülésekkel szemben. Itt a laptopon kívül könyveket és notebookokat is tárolhat. A 2. rekesz lapos és nagyméretű tartozékok, például rajzlap vagy művészeti alkotások tárolására szolgál. A hátizsák elején egy zseb is található , amely tökéletes a reggeli becsomagolására vagy az apró tárgyak, például kulcsok, telefon vagy pénztárca tárolására. A zseb alatt fényvisszaverő csík található, amely sötétedés után láthatóságot és biztonságot nyújthat a használó számára.
  • TORNAZSÁKKAL  – a készletben  található egy praktikus tornazsák kiváló minőségű poliészter szálból . Ez az anyag ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, és könnyen tisztán tartható . A táska dupla, erős, felül könnyen összehúzható zsinórral rendelkezik, amely biztosítja a gyors és kényelmes zárást. Ez egy sokoldalú kiegészítő, amely tökéletesen kiegészíti a teljes készlet funkcionalitását.

TULAJDONSÁGOK:

  • szín: fekete
  • hátizsák anyaga: 600D oxford szövet, bélés: 210D oxford szövet, töltet: EPE hab, fogantyú: nylon háló + töltet: EPE hab, reflektor: poliészter szál + fényvisszaverő púder, cipzár: nylon + PP
  • hátizsák méretei: 50 x 28 x 19 cm
  • súlya: 0,611 kg
  • súlya csomagban: 0,665 kg

TARTALOM:

  • hátizsák
  • tornazsák
Ean: 5900779953000 Márka: Kruzzel Eladó: Hasznos-holmik
9904
Termékek
649
Kategóriák
42
Márkák