Kreatív puzzle autó út kirakós 40 elem

Kedvezmény Újdonság
A Kreatív puzzle autó út kirakós 40 elem terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 21990 Ft - ért találja. 21990 Ft 27190 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

KREATÍV PUZZLE - SZÓRAKOZTATÓ ÉS FEJLESZTŐ LEHET
A kreatív kirakók nem csak szórakoztatóak a gyermekek számára, hanem segíthetik a fejlődésüket is.

Negyven különböző elem lehetővé teszi, hogy érdekes és változatos útvonalakat hozzon létre, így a játék mindig érdekes. Az általad létrehozott útvonalak fantasztikus pályát jelenthetnek majd a kisgyermeked összes autójának, köszönhetően annak, hogy minden egyes elem csak 8,5 cm széles.

Az autókkal való játék és a rejtvényekből új útvonalak létrehozása fejlesztheti a kézügyességet, a kis motorikus készségeket és ösztönözheti a kreatív gondolkodást - a kisgyermekes szülők biztosan értékelni fogják ezt a terméket.

KREATÍV KIRAKÓS - TÖBB MINT JÁTÉK
Amellett, hogy szórakoztató, a kirakósok tökéletesen védik a padlót vagy az asztalt az autók kerekei által okozott karcolásoktól - a 3 mm vastag hab hatékonyan megoldja ezt a problémát.

A termék alja csúszásgátló réteggel van ellátva, hogy megvédje a pályát a "csúszó" elemektől. Ez megkönnyíti és kellemesebbé teszi a rakosgatást.

A semleges színnek és az egyszerű kialakításnak köszönhetően pedig a blokkok dekorációként is használhatók a gyerekszobában, ami hatékonyan ösztönözheti a gyerekeket a játékra, és elvonja a figyelmüket például a tévétől.

FANTASZTIKUS MINŐSÉG
A termék előállításához tartós anyagokat használtak, amelyek kielégítő tartósságot és sok órányi érdekes játékot biztosítanak. Az érdekes dizájn és a kiváló minőségű termékek biztosan tetszeni fognak a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

TERMÉKINFORMÁCIÓK
SPECIFIKÁCIÓK:

  • Műanya PVC és gumi
  • Darabszám: 40
  • Szín: fekete, fehér elemekkel

MÉRETEK:

  • Az utca szélessége: 8,5 cm.
  • Vastagsá 8 cm: vastagsá 3 mm
  • Csomagolási méretek: 1 db: Méretek: 25,5 cm x 20 cm x 7 cm
  • A termék kartondobozba van csomagolva.
Ean: 5903039731738 Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák