Forró ragasztópisztoly + ragasztóstiftek

A Forró ragasztópisztoly + ragasztóstiftek terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 3990 Ft - ért találja. 3990 Ft 4190 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Gyors, pontos és rendkívül tartós illesztések

Forró ragasztópisztolyunk nélkülözhetetlen eszköz, amely felgyorsít minden olyan munkát, amely különböző anyagok összekötésével jár. Minden eddiginél könnyebbé teszi a javításokat, a barkácsprojekteket, a barkácsolást vagy akár a makettezést.

Sokoldalúság és teljesítmény

Ez a pisztoly tökéletesen alkalmas különböző anyagok, többek között fa, műanyag, papír, porcelán, szövet és fém összekötésére. A megfelelő forró ragasztó a tartós és szilárd kötések kulcsa.

Inspiráció az internetről

Javasoljuk, hogy keressen inspirációt az interneten, ahol kevésbé gyakori, de rendkívül hasznos felhasználási módokat talál a forró ragasztópisztolyhoz. Javíthat különböző sérüléseket, készíthet virágdíszeket, barkácsprojekteket, modelleket és még sok mást.

Gyors melegítés

A készülék mindössze 3-5 perc alatt felmelegszik, így van ideje előkészíteni az alkatrészeket a ragasztáshoz. A forró ragasztó tartós kötéseket biztosít, amelyek száradás után azonnal felhasználhatók.

Precíziós felhordó

A pisztoly precíziós applikátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a ragasztó pontos elhelyezését a megfelelő helyekre. Ez biztosítja a precizitást és minimalizálja a felesleges ragasztót.

Könnyen használható

A ragasztópisztoly használata egyszerű. Egyszerűen helyezze be a ragasztót, dugja be a készüléket, várjon néhány percet, nyomja meg a ravaszt a ragasztó felhordásához, majd engedje el a felhordás befejezéséhez.

Tippek ragasztás előtt és után

Ragasztás előtt javasoljuk a ragasztandó felületek alapos tisztítását és zsírtalanítását. Ragasztás után érdemes összenyomni az összekötött részeket a jobb kötés érdekében.

A készlet tartalma:

  • Ragasztópisztoly
  • 2 ragasztópálca

Műszaki adatok:

  • Tápegysé 220-240 V ~50 Hz
  • Teljesítmény: 15 W (80 W)
  • Fűtési idő: Hőmérséklet: 1,5 perc: 3-5 perc

Méretek:

  • Pisztoly: 19,5 cm x 17 cm x 3,5 cm.
  • Ragasztószál: 11,2 mm x 100 mm

A forró ragasztópisztoly nélkülözhetetlen társ a műhelyben, otthon vagy az irodában. Válassza a minőséget, a pontosságot és a tartósságot. Fektessen be egy olyan eszközbe, amely hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi munkáját!

Ean: 5903039737556 Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák