Fa vállfa 10 db

A Fa vállfa 10 db terméket a Ruhhy gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 5390 Ft - ért találja. 5390 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

  • KIVÉTELES MINŐSÉG- A 10 db-os fa vállfából álló készlet az elegancia és a tartósság szinonimája, tökéletes mindazok számára, akik gardróbjukban értékelik a kiváló minőségű kidolgozást. A készlet minden akasztója tömör fából készült , amelyet nagy tartósság és természetes szépség jellemez. A fát gondosan színtelen lakkal vonták be , amely nemcsak megvédi az anyagot a nedvességtől, a karcolásoktól és egyéb sérülésektől , hanem kiemeli annak természetes színét is. Ennek köszönhetően a vállfák nemcsak praktikus funkciójukat töltik be , hanem minden gardróbot vagy öltözőt is eleganciát adnak .       
  • ERGONÓMIKUS FORMÁK-  A készlet minden akasztóját úgy tervezték, hogy megvédje a ruhákat és megfelelő tartást biztosítson nekik. A vállfák ergonómikus formája enyhén ívelt , ami segít megőrizni a ruha természetes formáját, megelőzve a gyűrődéseket és a deformációkat . A vállfák karjainak végein precízen vágott barázdák találhatók , amelyek hatékonyan megakadályozzák a ruhák , például a pántos ruhák vagy a szoknyák elcsúszását . Ennek köszönhetően a ruhák a helyükön maradnak még akkor is, ha az akasztót gyakran használják.      
  • FUNKCIONÁLIS- Az akasztók nemcsak a ruhák tárolására szolgálnak, hanem helyet takarítanak meg és kényelmesen használhatók is. Az akasztók végeit alulról egy tömör, kerek, szintén fából készült rúd köti össze . Ez a rúd ideális hely nadrágok, sálak, nyakkendők vagy egyéb kiegészítők felakasztására, amelyeket gyakran nehéz esztétikusan tárolni. A rúdnak köszönhetően a vállfák még sokoldalúbbá válnak, így több ruhadarabot is elhelyezhet egy tárgyon.     
  • TÖMÖR - Minden akasztó tömör fémmel van felszerelve , amelyet gondosan úgy terveztek, hogy stabil felfüggesztést biztosítson a szekrényben. A fém kampó ellenáll a deformációnak , ami garantálja a hosszú távú használatát még akkor is, ha nehezebb ruhadarabokkal, például ha kabátokkal van megrakva. Ezenkívül a kampó forgatható , ami megkönnyíti az akasztó használatát, lehetővé téve a ruhák szabad elhelyezését a kényelmes pozícióban. Ennek köszönhetően a ruhákhoz való hozzáférés egyszerű és kényelmes, a gardrób rendszerezése pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.   

TULAJDONSÁGOK:

  • szín: barna
  • anyaga: fa, vas
  • méretei: 24 x 44,5 cm
  • készlet súlya: 1,11 kg
  • súlya csomagban: 1,34 kg

TARTALOM:

  • 10 db akasztó
Ean: 5900779952775 Márka: Ruhhy Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák