Bigstreen állítható csavarkulcs

A Bigstreen állítható csavarkulcs terméket a Bigstren gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 3790 Ft - ért találja. 3790 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

  • TARTÓSSÁG  - a csavarkulcs  kiváló minőségű szénacélból készült , amely biztosítja szilárdságát és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességét , valamint hosszú élettartamát intenzív használat során. A szénacélt kiváló korrózióállóság jellemzi , amely alkalmassá teszi a kulcsot nehéz műhelyi körülmények között, valamint mindennapi otthoni javításokhoz. Masszív felépítésének köszönhetően a kulcs megbízható szerszám, amely számos alkalmazásban jól működik.  
  • PRAKTIKUS - csavarkulcs fogantyú hőre lágyuló gumiból (TPR) készült  , amely biztos és kényelmes fogást biztosít . A profilozott fogantyú alkalmazkodik a kéz formájához, ami megakadályozza a horzsolást és csökkentheti a sérülések kockázatát , még hosszú távú munkavégzés során is. A TPR anyag puha és csúszásmentes , ami garantálhatja a stabilitást és a szerszám feletti irányítást, biztosítva a kényelmes használatot, függetlenül a munkakörülményektől. Ezenkívül ellenállhat az olajnak és a zsírnak .     
  • SOKOLDALÚSÁG  - a kulcs kihúzható pofákkal van felszerelve, amely lehetővé teszi a nyílás pontos beállítását 0 és 35 mm között. Ez lehetővé teszi a csavarkulcs tökéletes hozzáigazítását az anyák és csavarok széles választékához. A könnyen leolvasható, lézergravírozott mérőskála precíz beállítást tesz lehetővé, ami növeli a munka pontosságát, és ideális eszközzé teszi a csavarkulcsot a rugalmasságot és beállítást igénylő feladatokhoz. A csigamechanizmus garantálja a nyílás zökkenőmentes és problémamentes beállítását , ami jelentősen megkönnyíti a különböző elemek munkáját.      
  • UNIVERZÁLIS– a 0-tól 35 mm-ig terjedő széles beállítási tartománynak köszönhetően a dugókulcs a sokoldalúságot és a pontosságot ötvözi, így ideális eszköz otthoni használatra és professzionális műhelyekhez egyaránt. A szerszám horogra akaszthatósága a fogantyú végén lévő lyuknak köszönhetően megkönnyíti a tárolást és kényelmes hozzáférést biztosít a munkahelyen. Ez a csavarkulcs egy praktikus, univerzális szerszám, amely egyesíti a tartósságot, az ergonómiát és a funkcionalitást, így minden szerszámkészlet nélkülözhetetlen eleme.   

TULAJDONSÁGOK:

  • anyaga: szénacél, TPR
  • beállítási tartomány: 0 - 35 mm
  • méretei: 21 x 7 x 1,8 cm
  • súlya: 0,27 kg
  • súlya csomagban: 0,31 kg

TARTALOM:

  • csavarkulcs
Ean: 5904665712535 Márka: Bigstren Eladó: Hasznos-holmik
9904
Termékek
649
Kategóriák
42
Márkák