ALEXANDER Homokfestmény - Macskák Kutyusok

Kedvezmény Újdonság
A ALEXANDER Homokfestmény - Macskák Kutyusok terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 1990 Ft - ért találja. 1990 Ft 2190 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

A gyerekek kedvelt, művészi homokfestő játéka, melynek lényege, hogy a kép egyes bevésett elemeit egyenként kell feltárni, hogy a ragadós felületet felfedjék. A feltárt elemeket ezután homokkal szórjuk be, akár a minta színében, akár a saját fantáziánk szerint, gyönyörű illusztrációt alkotva.

A homokfestés nagyszerűen fejleszti a gyermekek önbecsülését, hiszen még egy művészi képességekkel nem rendelkező gyermek is képes gyönyörű képet alkotni. Játék közben a gyermek fejlesztheti kézügyességét, elsősorban a mozgás pontosságát, valamint az ügyességet és a szem-kéz koordinációt. A homokfestményekkel való játék pozitívan befolyásolhatja az érzékszervi integráció helyes fejlődését. Ennek eredményeként jelentős hatással lehet az idegsejtek közötti új kapcsolatok kialakulására. A termék erősen befolyásolja a koncentráció gyakorlását a legkisebbeknél.

A játék előnye a magas minőség, a gazdag dizájn és a vonzó ár.


A csomag tartalma:

  • Képek x 2 db. (macskák és kutyák)
  • Színes homok (2 x 11 db)
  • Fapálca (1 db)
  • Papírtömb (1 db)
  • Használati utasítás

6 éves kortól ajánlott.


Ean: 5906018025484 Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák