Akkumulátoros műhelylámpa USB COB - mágneses

Kedvezmény Újdonság
A Akkumulátoros műhelylámpa USB COB - mágneses terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 3990 Ft - ért találja. 3990 Ft 5790 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

AZ ÖN MEGBÍZHATÓ FÉNYFORRÁSA

Műhelye nem teljes hatékony világítás nélkül. Ha sokoldalú és megbízható, az Ön igényeinek megfelelő zseblámpát keres, akkor most megtalálta a tökéletes terméket!

ERŐTELJES FÉNY A TÖKÉLETES PONTOSSÁGÉRT

Kiváló választás a hobbisták és a profik számára egyaránt. Erőteljes, 200 lm-es fénysugarával tökéletesen megvilágítja még a legnehezebben hozzáférhető területeket is. A vele végzett munka során nagyobb precizitással és a részletekre való odafigyeléssel végezheti el a feladatokat.

RUGALMAS KIALAKÍTÁS AZ ÖN KÉNYELMÉÉRT

A hosszú LED-panel különböző szögekben állítható, így biztosítva, hogy a világítást kényelmesen a helyzet igényeihez igazíthassa. A mozgatható kialakításnak köszönhetően a lámpa akár össze is csukható, így kevesebb helyet foglal a zsebében vagy a fiókjában.

PROBLÉMAMENTES AKKUMULÁTORTÖLTÉS

A beépített 1200 mAh-s újratölthető akkumulátornak köszönhetően anélkül használhatja a zseblámpát, hogy állandóan a csatlakoztatással vagy az elemek cseréjével kellene törődnie. Praktikus megoldás, amellyel energiát és pénzt takaríthat meg.

5 ÜZEMMÓD A KÜLÖNBÖZŐ FELADATOKHOZ

A készülék akár 5 üzemmódot is kínál, köztük erős és gyenge első fényt, mini LED fényt, valamint állandó és villogó piros fényt. Bármire is van szüksége, ez a zseblámpa rendelkezik a megfelelő üzemmóddal.

MÁGNESES TALP A KÉNYELEMÉRT

A zseblámpa talpa mágnessel van ellátva, így könnyedén rögzítheti az autó motorháztetőjére, egy munkalapra, egy fémszekrényre vagy bárhová, ahol további megvilágításra van szüksége.

ROBUSZTUS KONSTRUKCIÓ A HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLATHOZ

Ezt a zseblámpát kemény körülményekre tervezték. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, robusztus és hosszú éveken át munkára kész.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK:

  • Teljesítmény: 3 W
  • Energia: beépített 1200 mAh-s akkumulátor
  • Fényerő: 200 lm
  • Súly: 135 g
  • Fényforrás: LED-ek

MÉRETEK:

  • Lámpa (összecsukva): 15 cm x 5,5 cm
  • Lámpa (kibontva): 24,7 cm x 5,5 cm
  • USB kábel: 50 cm
  • Csomagolás: 16 cm x 5,5 cm x 5 cm x 5 cm
Ean: 5903039738294 Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák