Ajtóstopper - magas, nehéz, szabadon álló

Kedvezmény Újdonság
A Ajtóstopper - magas, nehéz, szabadon álló terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 1990 Ft - ért találja. 1990 Ft 2590 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Semmi sem bosszantóbb, mint egy ajtó, amely még egy kis huzatnál vagy nehéz bevásárlásoknál is becsukódik. Az is bosszantó, amikor az ajtó a falnak ütközik és tönkreteszi azt, mert a kilincs vagy a behelyezett kulcs nekicsapódik. Szerencsére erre is van megoldás!

MINDEN OTTHONBAN NÉLKÜLÖZHETETLEN TERMÉK

Egy egyedülállóan egyszerű termék, amely minden otthonban vagy munkahelyen hasznát veszi - az ajtóstopper. Nemcsak azt akadályozza meg, hogy az ajtók a falnak és a közelben álló bútoroknak ütközzenek, hanem azt is, hogy az ajtók maguktól becsukódjanak és becsapódjanak.

Szabadon álló kialakításának köszönhetően ragasztás vagy fúrás nélkül felállítható a kívánt helyre. Ha pedig máshová kell elhelyeznie, egyszerűen áthelyezheti.

NEHÉZ ÉS MAGAS AJTÓSTOPPER

A termék nagy magasságának köszönhetően sokféle helyen használható, akár magasan függő ajtókon is. Ráadásul mivel az ajtóstopper nehéz, mindig a megfelelő helyen tartja az ajtót.

A FALAK ÉS AJTÓK VÉDELME

Az ajtó és a fal védelme érdekében a stopper felületén gumi peremek találhatók - ezek tompítják az ajtó ütközésének hangját, és biztosítják, hogy sem a fal, sem az ajtó felületén ne keletkezzen karcolás vagy egyéb sérülés.


TERMÉKINFORMÁCIÓK:

  • Anya fém + gumi elemek
  • Súly: 1 kg


MÉRETEK:

  • Átmérő: 7 cm
  • Magassá 7,5 cm
  • Csomagolás: 8,5 cm x 7 cm x 7,5 cm
Ean: 5903039736467 Eladó: Hasznos-holmik
9868
Termékek
591
Kategóriák
42
Márkák